SEO (Kilde: Flickr.com)

SEO (Kilde: Flickr.com)

Når du skal reklamere for dit firma eller for bestemte produkter eller tilbud i dit firma, er den helt traditionelle måde at gøre det via aviser, radio eller tv. Men som internetmediet vinder frem er det en god idé at udnytte dette momentum, som nettet har netop nu. Derfor er internet markedsføring det nye sort. Det er her, du kan få fat i en masse kunder. Måske ikke på én gang, som det er med tv’et eller radioen, men i løbet af en hel dag eller uge, kan du nå at fange et bredt udsnit af danskerne via nettet. Det er ikke kun de unge, du kan fange igennem nettet. Det er faktisk alle aldersgrupper, måske lige undtagen den helt ældre generation.

Men hvad er Internet markedsføring? Det findes der ikke et klart svar på, og det kan indeholde meget forskellige elementer afhængigt af hvem du spørger. Lad os anskue det fra en anden vinkel, og se på hvilke trafikkilder, som er de vigtigste, Ingen trafik – ingen succes, så det burde være en rimelig måde at anskue tingene på. Den ultimativt største og vigtigste kilde til online trafik er SEO, altså organisk trafik fra søgeresultaterne. Trafikken er gratis, hvilket naturligvis gør den endnu mere attraktiv, og de fleste eksperter påstår, at fokuserer du ikke på SEO, så kan du godt glemme, at blive en stor succes. Klik her for at læse mere om søgemaskineoptimering og vigtigheden af indhold.

Få hjælp til SEO og digitale strategier

Måske er det ikke noget, I ved så meget om i firmaet, da internet markedsføring og SEO er forholdsvist nyt, hvis vi kigger på det i et historisk perspektiv. Derfor er det heller ikke alle, der har en stor viden på dette område. Det kan I faktisk udnytte. I kan hyre en ekspert, der har styr på det strategierne og det tekniske. Én som er helt fremme i skoene på SEO, ved hvordan søgemaskinerne fungerer, og hvordan man optimerer sit website bedst muligt i en verden hvor Google smider pandaer og pingviner ind i spillet. Selvom SEO efterhånden er kendt og brugt af mange, er det stadig de færreste som udnytter det maksimalt, så for de kloge og de kreative, er der stadig masser af plads til at tage markedsandele fra de mindre kloge (eller dem med mindre budgetter).

Du kan læse mere om SEO i dette indlæg, og skal du bruge nogle af de bedste værktøjer, er SEOmoz et godt sted at starte.

Share

About the Author


Comments are closed.