Kommunikation (Foto: silhouet.dk)

Kommunikation (Foto: silhouet.dk)

Alt for ofte ser man nye virksomheder knække halsen inden for kort tid, fordi de ikke formår at skabe e omsætning. I overraskende få af de tilfælde er det fordi, de har et for dårligt produkt. Alt for ofte handler det nemlig om, at de ikke formår at øge kendskabet til deres produkt blandt de potentielle kunder.

Oftest går det galt, fordi de grønne iværksættere simpelthen ikke ved, hvordan de skal profilere sig på markedet og dermed skille sig ud fra mængden af konkurrerende virksomheder.

Målret din kommunikation

Først og fremmest gælder det om at få skabt en strategi for din kommunikation udadtil. Hvem vil du nå? Hvad vil du sige? Hvorfor vil du sige det?

Det er blot nogle af de spørgsmål, du skal tage stilling til, inden du går i gang med at bombe diverse medier med annoncer og reklamer.

Det kan være en uoverskuelig opgave at skulle gå i gang med på egen hånd, og derfor kan det være en rigtig god idé at investere i en fagperson med kompetencer og erfaring inden for reklamer og mediehåndtering, der kan hjælpe dig med at udforme strategien, for som ny virksomhed er opmærksomhed en del af formlen på succes.

Få hjælp til kommunikationsstrategi lige her

Share

Category: Kommunikation

About the Author


Comments are closed.