Gratis hjemmeside til iværksættere

Gratis hjemmeside (Billede: Flickr.com)

Al begyndelse er svær, og for iværksættere er det vigtigt at holde omkostningerne nede, så man kan sove roligt om natten. Én af de vigtigste ting for en iværksætter – uanset branche – er at blive synlig på internettet med en hjemmeside. Man kan faktisk få en gratis hjemmeside helt uden omkostninger til hosting – Læs mere om hjemmesider her. Som iværksætter har man nok at tænke på i en opstartsfase, og det kan være rigtig godt at outsource de ting, man ikke selv er så god til. F.eks. kan man oprette en gratis hjemmeside i et eksisterende system som f.eks. Bricksite, i stedet for at lave noget helt fra bunden. Det er vigtigt at en iværksætters hjemmeside er nem at opdatere, så man hurtigt kan komme videre med sin forretning.

Gratis hjemmeside med brugervenlighed

Alfa og omega er at hjemmesiden er brugervenlig. Det er ikke godt nok at man selv synes det er smart! Det vigtigste er at fortælle sine besøgende, på en helt klar måde, hvilke produkter man ønsker at sælge dem. En forvirrende forside med 200 links til alt muligt er ikke relevant. Find frem til dine kerneydelser og placer dem på forsiden af din gratis hjemmeside. På den måde er det meget nemmere for brugeren at navigere, og chancen for et salg via en hjemmeside er meget større. Som iværksætter er det meget vigtigt at få kunderne i hus hurtigst muligt, og en iværksætters brugervenlige hjemmeside er alfa og omega.

En gratis hjemmeside kræver dog også et domæne

Din gratis hjemmeside skal ha’ et domæne. Det er hos one.com muligt at købe et domæne. Et domæne er blot det navn din hjemmeside har i browserens adresselinje. I nogle systemer er det også muligt at tilkøbe et domæne samt e-mailadresser og tilkoble disse direkte på sin hjemmeside.

Referencer på sin hjemmeside

Som nyudklækket iværksætter er det vigtigt at fremvise og reklamere for de få ting man har lavet. På en gratis hjemmeside er det ganske oplagt at fremvise referencer eller cases således at kunder og samarbejdspartnere kan se kvaliteten af arbejdet. En hjemmeside som fremstår professionelt med referencer og cases kan være en direkte salgsmetode hos den nye iværksætters hjemmeside. Referencer og cases på en hjemmeside kan stilles op med både tekster og billeder, og skal blot forklare den udførte opgave og demonstrere dennes kvalitet.

Held og lykke med iværksætteriet og din gratis hjemmeside 🙂

Share

About the Author


Comments are closed.