Projektledelse (Foto: viauc.dk)

Projektledelse (Foto: viauc.dk)

Selv om du har været på arbejdsmarkedet i mange år, og er lidt låst af et fast job, så er der intet af det, der hinder, at du kan videreuddanne eller opkvalificere dig.

Vi har alle det der område inden for vore branche, som vi synes er ekstra spændende. Det kan være ledelse, projektstyring eller kommunikation for eksempel. Uanset hvad der er har fanget din interesse, så er der gode muligheder for at specialisere dig yderligere inden for det.

Løsningen hedder en diplomuddannelse, og der er et kæmpe udbud af forskellige uddannelser at vælge imellem.

Tid ingen hindring

Det kan være svært at forestille sig, hvordan man skulle kunne tage, hvad der svarer til en mellemlang videregående uddannelse ved siden af sit 9-4 job og samtidig have tid til familien og den fritidsinteresse, der i forvejen bliver nedprioriteret for meget.

Men det kan faktisk godt lade sig gøre. En diplomuddannelse kan du tage om aftenerne eller i weekenden, og den er indrettet efter, at de studerende jo har jobs og en tilværelse ved siden af. Det betyder også, at du faktisk har helt op til 6 år til at få gjort den færdig. Så det er bare at komme i gang.

Se f.eks. en uddannelse i projektledelse her

Share

About the Author


Comments are closed.