Søgemaskineoptimering er til tider en kompliceret affære, hvor man skal kende og forhold sig til en lang række faktorer som tilsammen gør, at man kan opnå bedre placeringer i indekset. Vi kender efterhånden mange af disse faktorer, og det bliver testet i hele verden, blogget om resultaterne, kommenteret og vurderet. Vi kender alle sammen til optimeringen af meta title, en ren URL struktur og et godt sitemap.

Men der er én ting som bliver undervurderet alt for meget i søgemaskineoptimering. Én ting som kan ændre hele billedet, og det mest skræmmende er, at man ikke behøver være en ekspert i søgemaskineoptimering for at mestre denne faktor. Samtidigt elsker Google denne faktor, og den er med til at skabe autoritet som jo er nøglen til succes på søgemaskinerne.

Indhold, Content, Inhalt, Innhold, Contenido..

Svaret er selvfølgelig indhold, og det er uanset om du sidder i England, Tyskland, Norge, Spanien eller et hvilket som helst andet sted på jorden. Det handler om indhold! Har du ikke noget indhold på dit website kan søgemaskinerne ikke forstå hvad det handler om, og det bliver mere eller mindre umuligt at få gode placeringer. Du kan ikke få for meget relevant, godt og unikt indhold, men det skal selvfølgelig struktureres så du tilgodeser både brugere og søgemaskiner. Indhold er en meget undervurderet faktor i søgemaskineoptimering, og det er her man vinder mest og hurtigt. Derfor er det også vigtigt at finde en SEO samarbejdspartner som tager denne del alvorligt.

Få hjælp i SEO her!

Share

About the Author


Comments are closed.