Søgeord (Foto: Google.dk)

Søgeord (Foto: Google.dk)

En af de vigtigste regler i den algoritme, der bestemmer placeringerne i søgemaskinerne, involverer placeringen og hyppigheden af søgeord på en webside. Det kan betegnes som et placerings / frekvens forhold, der fortæller søgemaskinen vigtigheden af søgeord for en webside.

Tag f.eks. et bibliotek som eksempel. Du har brug for at finde bøger, der passer til din kommende “ferie”, så giver det mening, at du først ser på bøger med ferie i titlen. Søgemaskiner fungerer på samme måde. Sider med de rigtige søgeudtryk i titel tag, kan ofte antages at være mere relevante end andre til emnet.

De to vigtigste faktorer for søgeord

Søgemaskiner vil også kontrollere om søgeord vises nær toppen af en webside, som i overskriften eller i de første par afsnit af teksten. De antager, at enhver side med relevant indhold for emnet vil nævne disse ord lige fra begyndelsen.

Frekvens er den anden store faktor i, hvordan søgemaskiner afgør relevans. En søgemaskine vil analysere, hvor ofte søgeord vises i forhold til andre ord i en webside. Dem med en højere frekvens er ofte anset for mere relevant end andre søgeord.

Du skal derfor altid være opmærksom på brugen af søgeord på din hjemmeside, da det har stor betydning for søgemaskinerne.

Vil du vide mere, så læs mere om SEO her!

Share

About the Author


Comments are closed.